Název | Množství a jednotka |
---|---|
lasagne | 500 gramů |
dýně | 500 gramů |
rajčata | 300 gramů |
sýr Parmezán | 150 gramů |
máslo | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
mléko | 1 - 2 dl |
pepř | |
sůl |
Postup: Salám nakrájíme na tenká kolečka a pak na proužky.Do mísy dáme sterilovaný... zobrazit recept
Postup: Květák opláchneme, odkrojíme košťál, rozebereme na růžičky. Brambory a mrkev... zobrazit recept
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Do větší mísy si připravíme marinádu. Olej,... zobrazit recept
Postup: 1/2 střední hlávky zelí očistíme a najemno nakrouháme nožem nebo rozmixujeme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...