6. 7. 2025   |   svátek má Upálení mistra Jana...
 

Dračí stehna

Název Množství a jednotka
kuřecí stehna 4 ks
olej 5 lžic
omáčka sójová 5 lžic
med 1 lžíce
prolisovaný česnek 5 stroužků
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 02 h.
Vaření: 30 min.
Jarča



Postup
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Do větší mísy si připravíme marinádu. Olej, sojovou omáčku, med, česnek, mletou uzenou papriku, pepř a sůl. Promícháme a vložíme stehna. Necháme odležet 2 hodiny.
Na pánvi rozpálíme olej a vložíme marinovaná stehna. Posypeme rozmarýnem. Opékáme do měkka.


Další fotografie
 


RECEPTY

Lososová pěna

Postup: Třetinu skleničky solené tresky rozmixujeme s majonézou. Není třeba nijak... zobrazit recept

RECEPTY

Pravé slovenské halušky

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

RECEPTY

Dvojctihodné koláče

Postup: Z 250 ml mléka odlijeme cca 50 ml do hrnku, přidáme lžičku krupicového cukru a... zobrazit recept

RECEPTY

Krupicové knedlíčky

Postup: Vajíčka rozšleháme vidličkou, přidáme rozpuštěnou lžičku másla, osolíme necelou... zobrazit recept

RECEPTY

Hruškový koláč s oříšky a tajemstvím

Postup: Oloupeme dvě větší hrušky a nastrouháme na hrubém struhadle. Pokapeme šťávou z... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

U Dvořáčků

* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA