Název | Množství a jednotka |
---|---|
cibule | 5 ks |
máslo | 1 lžíce |
olej | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
bílé víno | 1 dl |
kuřecí vývar | 1 litr |
rohlík | 2 ks |
eidam strouhaný | 100 g |
petrželová nať | |
pepř | |
sůl |
Postup: Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brokolici dáme do misky... zobrazit recept
Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: V míse smícháme tvaroh s mlékem, vejci, cukrem, moukou, solí a jedlou sodou.... zobrazit recept
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace Stará kuželna nabízí domácí kuchyni, exclusivní vinnou nabídku,...