5. 6. 2023   |   svátek má Dobroslav
 

Melounová marmeláda

Název Množství a jednotka
meloun 1500 gramů
želírovací cukr 1000 gramů

Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření: 05 min.
Jarča



Postup
Z melounu odstraníme pecičky, vydlabeme červenou dužinu, a meloun rozmixujeme. Zamícháme cukr a vaříme minimálně 5 minut. Horké dáme do skleniček.


 


RECEPTY

Falešný tatarák z brambor

Postup: Brambory uvaříme v osolené vodě, nebo použijeme zbytek brambor od oběda.... zobrazit recept

RECEPTY

Salát z mortadelly

Postup: Salám nakrájíme na tenká kolečka a pak na proužky.Do mísy dáme sterilovaný... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolový salát

Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept

RECEPTY

Třešňový dezert

Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept

RECEPTY

Pečená cuketa

Postup: Cuketu omyjeme a nakrájíme na přibližně centimetr silné plátky. Jádřinec... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

U Zlatých ručiček

Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...