Název | Množství a jednotka |
---|---|
meloun | 1500 gramů |
želírovací cukr | 1000 gramů |
Postup: Na másle opražíme za stálého míchání ovesné vločky, až začnou mírně zlátnout,... zobrazit recept
Postup: Rozpustíme si v kastrůlku máslo. Tvaroh s vejci a cukrem smícháme, postupně... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,Srdečně Vás vítáme v nově otevřené restauraci BUFFALO v...