Název | Množství a jednotka |
---|---|
maso vepřové - krkovička | 1 kg |
šalvěj | 1 lžíce |
citrónová šťáva | 1 lžíce |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
kečup | 1 lžíce |
majoránka | 1 lžička |
tymián | 1 lžička |
česnek | 6 stroužků |
sůl | 1 lžička |
slunečnicový olej | 150 ml |
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem, přidáme žloutky, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Postup: Kotlety (s kostí nebo bez, je to jedno) zlehka naklepeme, mírně osolíme,... zobrazit recept
Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...