Název | Množství a jednotka |
---|---|
brokolice | 500 g |
mrkev | 2 ks |
brambory | 3 ks |
česnek | 2 stroužky |
majoránka | 1 lžička |
kmín drcený | 1 lžička |
máslo | 30 g |
dětská krupice | 2 lžíce |
kuřecí vývar | 1 1/2 l |
sůl |
Na másle lehce opražíme dorůžova krupičku, zalijeme vývarem, přidáme očištěnou zeleninu, osolíme, okořeníme a vaříme doměkka. Nakonec přidáme prolisovaný česnek, už nevaříme, aby neztratil svoji chuť.
Postup: Líčka - mohou být vepřová, hovězí i telecí - očistíme, osušíme papírovou... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, umyjeme a rozmixujeme, kdo chce může ještě propasírovat,... zobrazit recept
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna omyjeme a vložíme do papiňáku. Zalijeme zeleninovou směsí Halali... zobrazit recept
Postup: Změklý tuk napěníme, přidáme žloutky a cukr a utřeme lehké těsto. Po lžících... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...