Název | Množství a jednotka |
---|---|
jablka | 500 gramů |
cibule | 250 gramů |
ocet | 1/8 litru |
cukr | 200 gramů |
bobkový list | 6 kusu |
hřebíček | 6 kusu |
nové koření | 10 kuliček |
pepř celý | 10 kuliček |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1 lžička |
skořice | 1/2 lžičky |
rajský protlak | 1 - 2 kusy |
sůl | 1 - 2 lžíce |
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept
Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept
Postup: Celá vejce s cukrem šleháme 15 minut. Do toho pak lehce vmícháme polohrubou... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák rozmačkáme vidličkou, přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou... zobrazit recept
Kávová kapsle obsahuje přesnou dávku sypké kvalitní pražené kávy. V jedné kapsli najdeme různé množství prvotřídní namleté směsi. Tu tvoří nejčastěji stoprocentní arabika anebo určitý poměr druhů směs arabiky a robusty. Výrobci... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...