1. 5. 2024   |   svátek má Svátek práce
 

Zapomenuté heslo › Domácí paštika z bůčku

Název Množství a jednotka
vepřový bůček bez kosti 1000 gramů
vepřová játra 200 gramů
nové koření 3 kuličky
vegeta 1 lžička
majoránka
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 50 min.
Jarča



Postup
Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.
Vepřová játra nakrájíme na kousky a osmažíme na sádle s drobně nakrájenou cibuli.
Když je maso měkké, tak ho rozmixujeme a dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem a soli. Pokud je pomazánka hodně tuhá, přidáme trošku vody, v které se vařil bůček.
Paštiku můžeme konzumovat ihned, nebo dáme do skleniček a sterilujeme. Můžeme také naporcovat do krabiček a uložit v mrazáku.


Další fotografie
 


RECEPTY

Květáková polévka

Postup: Květák opláchneme, odkrojíme košťál, rozebereme na růžičky. Brambory a mrkev... zobrazit recept

RECEPTY

Spaghetti Frutti di mare (špagety s plody moře)

Postup: Špagety dáme vařit v dostatečném množství osolené vody. Na olivovém oleji ve... zobrazit recept

RECEPTY

Vanilkové rohlíčky podle babičky Aničky

Postup: Na vál dáme mouku a do ní máslo nakrájené na kousky, prosetý mletý cukr, mleté... zobrazit recept

RECEPTY

BeBe řezy

Postup: Z 1/2l mléka uvaříme vanilkový puding, necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme... zobrazit recept

RECEPTY

Dýňové pyré

Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek

RESTAURACE

U Johana

Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...