21. 5. 2024   |   svátek má Monika
 

Domácí paštika z bůčku

Název Množství a jednotka
vepřový bůček bez kosti 1000 gramů
vepřová játra 200 gramů
nové koření 3 kuličky
vegeta 1 lžička
majoránka
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 50 min.
Jarča



Postup
Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.
Vepřová játra nakrájíme na kousky a osmažíme na sádle s drobně nakrájenou cibuli.
Když je maso měkké, tak ho rozmixujeme a dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem a soli. Pokud je pomazánka hodně tuhá, přidáme trošku vody, v které se vařil bůček.
Paštiku můžeme konzumovat ihned, nebo dáme do skleniček a sterilujeme. Můžeme také naporcovat do krabiček a uložit v mrazáku.


Další fotografie
 


RECEPTY

Václavky ve sladkokyselém nálevu

Postup: Houby (václavky, lišky apod.) předvaříme v osolené vodě. Na 1 litr vody dáme 2... zobrazit recept

RECEPTY

Frankfurtská polévka

Postup: Na sádle orestujeme drobně nakrájenou cibuli i česnek, přidáme mletou papriku.... zobrazit recept

RECEPTY

Salát z opečené zeleniny

Postup: Na olivovém oleji opečeme nakrájený česnek a na plátky nakrájenou cibuli.... zobrazit recept

RECEPTY

Rajčatová polévka s bazalkou

Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept

RECEPTY

Hrstková polévka

Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Med

Už staří Egypťané si cenili med pro své blahodárné účinky. V tzv. Smithově... zobrazit článek

ESHOPY

Tvorba eshopů, webů, SEO optimalizace

Internetové stránkyTvorba profesionálních eshopů na míru. Pronájem eshopů....