Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapří hlavy | 5 kusů |
rybí vnitřnosti | z 5 kaprů |
mrkev | 2 kusy |
celer | 1/2 kusu |
petržel | 3 kusy |
petržel - nať | |
máslo | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 a 1/2 lžíce |
rohlík | 1/2 kusu |
vejce | 1 kus |
nové koření | |
bobkový list | |
bazalka | |
tymián | |
koření na ryby | |
sůl |
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Osolíme a necháme odležet. Mezi tím si nakrájíme... zobrazit recept
Postup: V hrnci rozpustíme 1 lžíci tuku a vody a přidáme med. Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept
Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept
Postup: V osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme. Kuřecí prsa nakrájíme na malé... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek