Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlávkové zelí | 2,5 kg |
kmín | 1/2 lžíce |
sůl | 2 lžíce |
Postup: Čevenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Půlku kapusty očistíme,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme najemno a na 3 lžících olivového oleje necháme zesklovatět.... zobrazit recept
Postup: Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku a přidáme místo prášku do pečiva prášek do perníku. ... zobrazit recept
Postup: Křepelky nasolíme, potřeme citronovou šťávou, lehce opepříme hrubě mletým... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek