Název | Množství a jednotka |
---|---|
zbytky vařeného, pečeného nebo grilovaného masa | 150 g |
cuketa | 1/2 ks |
rajčata | 2 ks |
bílá paprika | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česnek | 4 stroužky |
čerstvý fenykl | 1/2 ks |
citronová tráva | 1 lžička |
vegeta | 1/2 lžičky |
čerstvě mletý pepř | |
sůl | |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
kuskus | 200 g |
olivový olej | 1 lžička |
Postup: Kysané červené zelí necháme okapat. V rendlíku na sádle osmažíme nadrobno... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept
Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept
Postup: Porce lososa pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme čerstvým pepřem a... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...