18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Zapomenuté heslo › Pečená rajčátka s čerstvou bazalkou

Název Množství a jednotka
rajčata 1000 gramů
česnek 8 stroužků
čerstvá bazalka a tymián 2 větvičky
cukr
olivový olej
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: italská
Příprava: 25 min.
Vaření: 35 min.
Jarča



Postup
Cherry rajčátka omyjeme, nakrájíme na poloviny a naskládáme na plech vyložený pečícím papírem. Potřeme olivovým olejem, rozetřeným česnekem, popepříme čerstvě umletým pepřem, posypeme čerstvou nadrobno nakrájenou bazalkou, lehce pocukrujeme a osolíme. Dáme péct do trouby asi 20 minut. Po té přendáme rajčátka do čistě vymytých skleniček a sterilujeme 15 minut.


 


RECEPTY

Rebarborový koláč s tvarohem

Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept

RECEPTY

Pečené vepřové koleno na černém pivu

Postup: Vepřové koleno dáme do osolené vody, přidáme 3 bobkové listy, 10 kuliček nového... zobrazit recept

RECEPTY

Zapečený lilek s hlívou ústřičnou

Postup: Nejdříve si připravíme kuskus, mezitím, co bude odpočívat, si nachystáme... zobrazit recept

RECEPTY

Kapusťačka

Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept

RECEPTY

Okurková omáčka

Postup: Plátky masa,(vepřové kotety, ale může být i z kýty, nebo kuřecí) naklepeme, z... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Ubytování na Zlínsku – U Johana

Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek

RESTAURACE

U Dvořáčků

* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA