Název | Množství a jednotka |
---|---|
tvaroh | 200 g |
máslo | 50 g |
sardelky | 5 ks |
malá cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 3 ks |
kapary | 1 lžíce |
mletá sladká paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
sůl |
Postup: Všechny sypké přísady odvážíme na vál a promícháme. Přidáme máslo nakrájené na... zobrazit recept
Postup: Na olivovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme 2 utřené stroužky... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido rozpůlíme, lžící vydlabeme semena a nakrájíme na malé kostičky -... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Postup: V kastrůlku si rozpustíme máslo. Smícháme mléko s vejci, moukou, špetkou soli a... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...