Název | Množství a jednotka |
---|---|
králíčí stehna | 4 ks |
cibule | 1 ks |
velká mrkev | 2 ks |
celer | 1/2 ks |
česnek | 4 stroužky |
tymián | 1 lžička |
špek | 30 g |
nové koření | 3 kuličky |
bobkový list | 1 ks |
červené víno | 300 ml |
sůl | |
slunečnicový olej | 2 lžíce |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme olivový olej a na něm necháme zesklovatět drobně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka, ke konci vaření ji osolíme. Scedíme,... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek