Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé fazole | 150 gramů |
olej | 2 lžíce |
cibule | 1/2 kusu |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
klobása | 1 kus |
zakysaná smetana | 1 kelímek |
pepř | |
sůl |
Postup: Do deci mléka namočíme nakrájený rohlík.Do mísy dáme mleté maso, vejce,... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme,... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Banány rozmixujeme a smícháme s mletými loupanými mandlemi. Šlehačku ušleháme... zobrazit recept
Postup: V míse utřeme 3 žloutky s 1 a 1/2 sklenkou moučkového cukru, přidáme postupně... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hotel se nachází na náměstí malebného městečka Bouzov, přímo pod pohádkovým...