Název | Množství a jednotka |
---|---|
lilek | 1 ks |
filé z tresky | 200 g |
rajčata | 2 ks |
čerstvé žampiony | 5 ks |
kuskus | 1-2 lžíce |
provensálské koření | 1 lžička |
hrubě mletý pepř | |
sůl | |
olej na smažení | |
parmezán |
Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept
Postup: Bílky s krupicovým cukrem ušleháme nad parou, odstavíme, lehce vmícháme mleté... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna osolíme, posypeme kmínem a vložíme do pekáčku. Česnek oloupeme a... zobrazit recept
Postup: 1kg vepřové pečeně bez kosti vcelku potřeme marinádou z olivového oleje a medu... zobrazit recept
Postup: Kuřecí stehna opláchneme, osolíme, okořeníme rozmarýnem a hrubě mletým pepřem... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Pizzerie & Brazilian Grill je stylová rodinná restaurace v Albrechticích u...