Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1 ks |
hladká mouka | |
vejce | 2-3 ks |
strouhanka | |
sůl | |
olej na smažení | |
mléko |
Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, krupici,... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat nakrájíme na kostičky a orestujeme na olivovém oleji.... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Postup: Očistíme a nakrájíme si nejdříve všechnu zeleninu: cibuli najemno, papriku a... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...