Domácí mascarpone dezert - za cenu jednoho dezertu v restauraci si doma uděláte nejmíň čtyři :-).
Postup
Mascarpone vyklopíme do vyšší mísy, přidáme cukr, půlku tekuté šlehačky a ušleháme ponorným šlehačem - tak dvě až tři minuty. Do poloviny můžeme dát jakékoliv kakao (hořké nebo granko, je to jedno, záleží na chuti). Navrstvíme do pohárů střídavě bílý krém s kakaovým, kdo má rád piškoty, může si tam dát piškoty a ozdobíme jahodami, banánem nebo jiným ovocem.
Tip: Přidávám na dvě mascarpone a půlku šlehačky jeden celý bílý 3% jogurt, dezertu je více a není tak hutný. Z tohoto množství (s jogurtem) vyjde cca 6 porcí.
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v
kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v
bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých
rukou a přesně pro...
zobrazit článek
Hostinec - penzion Harcovna se nachází v turisticky atraktivní oblasti Moravskoslezských Beskyd, regionu frýdlantsko. Byl vystavěn v obci Nová Ves u silnice z Frýdlantu nad Ostravicí do Malenovic. Hostinec je jeden z nejstarších v celém regionu, jeho bohatá historie sahá až do 18. století, jak o tom svědčí zápis v místní kronice. Geografická...