Název | Množství a jednotka |
---|---|
kedlubna | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
brambory | 2 ks |
zelený hrášek | 100 g |
ovesné vločky | 4 lžíce |
máslo | 30 g |
petrželka | |
pažitka | |
majoránka | |
sůl |
Postup: Porce lososa bez kůže nakrájíme na menší části tak, abychom je následně mohli... zobrazit recept
Postup: Utřeme máslo, cukr, žloutky. Přidáme střídavě mouku, mléko a citronovou kůru. Z... zobrazit recept
Postup: Kuře ze všech stran i zevnitř osolíme a na několika místech prošpikujeme... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...