Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 500 g |
česnek | 8 stroužků |
worchester | |
hladká mouka | 150 g |
mletá sladká paprika | |
olej | 2 dl |
sůl |
Postup: Máslo vyšleháme a pomalu po lžících přidáváme cukr. Ušleháme do pěny. Přidáme... zobrazit recept
Postup: Srdce nakrájíme na kousky a uvaříme s bobkovým listem, 8 kuličkami pepře (dáme... zobrazit recept
Postup: Z tohoto množství jsou dvě vánočky přes celý plech. Do 1/4 hrnku vlažného mléka... zobrazit recept
Postup: Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě.... zobrazit recept
Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...