Název | Množství a jednotka |
---|---|
mleté maso | 500 g |
česnek | 4 stroužky |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 400 g |
oregáno | 3 lžičky |
bazalka | 3-4 lístky |
smetana 12% | 500 ml |
smetana ke šlehání | 100 ml |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
muškátový oříšek | 1/5 ks |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
parmezán |
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept
Postup: V míse si utřeme vejce s olejem, cukrem a citronovou kůrou. Přidáme mouku s... zobrazit recept
Postup: Cibulku a slaninu nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle. Vsypeme 1 a půl... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...