Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 600 g |
máslo | 130 g |
mrkev | 1/2 ks |
celer | 1/4 ks |
zelené fazolky | hrst |
květák | hrst |
cibule | 1/2 ks |
bílá paprika | 2 ks |
čerstvé žampiony | 2 ks |
pepř | |
tymián | |
bobkový list | 1 ks |
worchester | |
bílé víno | 2 dl |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Uzené koleno uvaříme doměkka v mírně osolené vodě - nejlépe den předem kvůli... zobrazit recept
Postup: Bedly očistíme, nakrájíme na proužky a podusíme v trošce vody asi 10 minut. Ze... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, zpěníme na... zobrazit recept
Postup: Křen oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle nebo rozmixujeme najemno.... zobrazit recept
Postup: Cukr s vejcem ušleháme do pěny, přidáme olej, rum, vanilkový cukr, kakao, po... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Restaurace s penzionem La Rosa se nachází v centru města Frýdek-Místek,...