Název | Množství a jednotka |
---|---|
mrkev | 3 ks |
brambory | 3 ks |
brokolice | 500 g |
ovesné vločky | 4 lžíce |
máslo | 2 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
sůl | |
bujón | 1 kostka |
Postup: V misce si rozmícháme kečup a oloupaný prolisovaný česnek.Rohlíky překrojíme na... zobrazit recept
Postup: Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 15 minut. pak hrnec z vodní lázně... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvařené natvrdo a nivu nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s... zobrazit recept
Postup: Z telecí kýty pomocí ostrého nože vytvoříme plát - maso rozřízneme napříč, ale... zobrazit recept
Postup: Květy černého bezu (necháme delší stonek, za který je budeme držet) namočíme na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...