Název | Množství a jednotka |
---|---|
filé z tresky | 250 g |
čerstvý fenykl | 1 ks |
kuskus | 200 g |
slunečnicový olej | 3 lžíce |
olivový olej | 1 lžička |
bujón | 1/4 ks |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Čokoládu najemno nastrouháme nebo rozmixujeme. Z bílků ušleháme tuhý sníh.... zobrazit recept
Postup: Křidýlka si omyjeme, osušíme a osolíme.Připravíme si marinádu. Do větší misky... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a maso na menší kostky. Na sádle opečeme cibuli... zobrazit recept
Postup: Koupíme si asi 5 kg nakládaček okurek, namočíme je do vody , kartáčkem očistíme... zobrazit recept
Postup: Toustový chléb lehce namažeme máslem, poklademe plátky šunky (klidně anglickou,... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...