Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapr | 600 g |
máslo | 100 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
cibule | 1/2 ks |
houby | 150 g |
mrkev | 1 ks |
bílé víno | 2 dl |
citrónová šťáva | |
sůl |
Postup: Mleté vepřové maso (nebo míchané vepřové s hovězím, obvykle se míchá 2/3... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, 140g moučkového cukru, 170g másla, tří žloutků a špetky... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Tradici moravské kuchyně důmyslně mixujeme s moderními trendy. S dobrým jídlem...