17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Lín s rajčaty

Název Množství a jednotka
lín 1 kg
hladká mouka 2 lžíce
máslo 130 g
rajčata 3 ks
cibule 2 ks
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Ryby omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je poprašíme moukou a opečeme na másle. Do zapékací misky položíme plátky slaniny, na ně dáme osmažené líny a obložíme plátky rajčat a cibule, posypeme
strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou, pokapeme máslem a dáme do vyhřáté trouby zapéct asi 15 minut.


 


RECEPTY

Křenová omáčka s uzeným masem

Postup: V osolené vodě uvaříme uzené maso, můžeme použít uzený jazyk, doba vaření bude... zobrazit recept

RECEPTY

Zelný salát s mrkví

Postup: Půlku menšího hlávkového zelí nakrouháme, podlijeme vodou a povaříme v osolené... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharská pomazánka

Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept

RECEPTY

Tyrolský bramborový salát

Postup: Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Ještě horké oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Sádlové koláčky (Mouřeníny)

Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

Ristorante di Valle

Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...