17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Výživová poradna › Lín s rajčaty

Název Množství a jednotka
lín 1 kg
hladká mouka 2 lžíce
máslo 130 g
rajčata 3 ks
cibule 2 ks
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Ryby omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je poprašíme moukou a opečeme na másle. Do zapékací misky položíme plátky slaniny, na ně dáme osmažené líny a obložíme plátky rajčat a cibule, posypeme
strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou, pokapeme máslem a dáme do vyhřáté trouby zapéct asi 15 minut.


 


RECEPTY

Krůtí stehno po staročesku

Postup: Horní krůtí stehno omyjeme, na několika místech prošpikujeme slaninou, ze všech... zobrazit recept

RECEPTY

Batátová smetanová polévka se zázvorem

Postup: 2 středně velké batáty a 2 mrkve oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme... zobrazit recept

RECEPTY

Hovězí nudličky Stroganov

Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept

RECEPTY

Rajská polévka s celerem

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept

RECEPTY

Zeleninové placičky

Postup: Květák, mrkev a celer nakrájíme na malé kostičky. Zpěníme najemno nakrájenou... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

Ristorante di Valle

Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...