1. 8. 2025   |   svátek má Oskar
 

Lín v těstíčku

Název Množství a jednotka
lín 1000 g
vejce 3 ks
česnek 1 ks
hladká mouka
eidam 100 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Líny umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je naporcujeme. Z obou stran potřeme česnekem. Z mouky, vajíček, strouhaného sýru, mléka soli uděláme těstíčko, takové aby nebylo řídké. Do těstíčka namočíme porce lína a osmažíme ve větší vrstvě oleje.


 


RECEPTY

Těstoviny s brokolicí a sýrem

Postup: Brokolici si uvaříme v osolené vodě asi 5 minut. Scedíme a propláchneme... zobrazit recept

RECEPTY

Špenát

Postup: Na 1 lžíci másla zpěníme cibulku, přidáme mražený (nebo čerstvý nakrájený... zobrazit recept

RECEPTY

Špagety s dýňovou omáčkou

Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept

RECEPTY

Pravé slovenské halušky

Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládová zmrzlina

Postup: V kastrůlku rozpustíme čokoládu na vaření, 4 lžíce medu a 2 lžíce hořkého... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Odměňte se kvalitní kuchyňskou výbavou

Ať už bydlíte v miniaturní garsonce či rodinné vile o třech patrech, pár věcí mají naše výsostná království společné – nechybí v nich kuchyně. Místo, kde si po ránu uvaříte povzbuzující kávičku a na oběd či večeři připravíte... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...