Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlíva ústřičná | 500 g |
brambory | 3 ks |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
majoránka | 1 lžička |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
masox | 1/2 kostky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl |
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Postup: Dvě hrsti sušených hříbků namočíme do 1,5l studené vody nejlépe přes noc. Druhý... zobrazit recept
Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept
Postup: Polohrubou mouku, vločky, 1/3 prášku do pečiva, zarovnanou lžičku jedlé sody a... zobrazit recept
Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...