Název | Množství a jednotka |
---|---|
Madeirské víno | 100 ml |
hlíva ústřičná | kousek |
silný hovězí vývar | 400 ml |
tymián | 1/4 lžičky |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžička |
máslo | 20 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
sůl | |
cukr |
Postup: Větší krůtí horní stehno i s kůží omyjeme, prošpikujeme proužky slaniny (nožem... zobrazit recept
Postup: Ořechy alespoň na hodinu namočíme do studené vody, pak je necháme pořádně v... zobrazit recept
Postup: Makaróny nebo špagety uvaříme v osolené vodě doměkka - na 3 l vody dáme 3... zobrazit recept
Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Kuřecí řízky nakrájíme na malé kostičky a na cibulce orestujeme. Přidáme... zobrazit recept
Povedlo se nám přesolit? Omáčky - záleží, jakou omáčku děláme. Smetanové zředíme mlékem s troškou mouky, smetanou, žloutkem rozmíchaným v trošce mléka nebo najemno nastrouhaným syrovým bramborem, omáčku pár minut ještě povaříme.... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...