Název | Množství a jednotka |
---|---|
lín | 1000 g |
mouka | 1 lžíce |
máslo | 2 lžíce |
čerstvé houby | 250 g |
cibule | 1 ks |
cibule | 1 ks |
kyselá smetana | 1/2 l |
kmín | |
bílý pepř | |
sůl |
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem, postupně přidáme ostatní přísady... zobrazit recept
Postup: Z vlažného mléka, droždí a lžíce cukru připravíme kvásek, necháme vzejít. Než... zobrazit recept
Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept
Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Postup: Uvaříme si brambory do poloměkka (ve slupce) a pokud máme zbylé z už... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Nabízíme Vám příjemné chvíle strávené u dobrého jídla, kvalitního vína a o...