Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová kýta | 1 kg |
anglická slanina | 150 g |
petrželka | |
čerstvé žampiony | 150 g |
šunka | 100 g vcelku |
máslo | 2 lžíce |
hrášek | 5 lžic |
sůl | |
hrubě mletý pepř | |
sádlo | |
vejce | 3 ks |
Postup: Salko uvaříme ponořené ve vodě dvě hodiny, necháme úplně vychladnout a ušleháme... zobrazit recept
Postup: Chléb nakrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a rozvaříme v 1l vody nebo... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Postup: Z mléka odebereme asi půl hrnku, ohřejeme tak, aby bylo vlažné. Přidáme lžičku... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...