Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí játra | 250 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
špek | 40 g |
sádlo | 3 lžíce |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
majoránka | |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Sýr nastrouháme, přidáme několik lžiček nakládaného křenu (nebo nastrouháme... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...