Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 300 g |
uzenáč | 200 g |
cibule | 2 ks |
pórek | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
červené víno | 100 ml |
hovězí vývar | 1 1/2 l |
bobkový list | 1 ks |
hřebíček | 4 ks |
česnek | 2 stroužky |
pepř | |
sůl | |
pažitka nebo petrželka |
Postup: Nejprve si uvaříme z půl litru mléka, čtyř lžic cukru a jednoho sáčku... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme v mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě (na tři litry vody tři lžičky soli)... zobrazit recept
Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept
Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Hotel Grůň Mosty u Jablunkova se nachází v Moravskoslezských Beskydech na úpatí...