Název | Množství a jednotka |
---|---|
dršťky | 300 g |
masový vývar | 1,5 l |
cibule | 1 ks |
česnek | 4 stroužky |
sádlo | 50 g |
hladká mouka | 3 lžíce |
mletá sladká paprika | 2 lžíce |
majoránka | |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Rebarboru očistíme, odkrojíme konce, oloupeme a nakrájíme na asi centimetrové... zobrazit recept
Postup: Půlku menšího hlávkového zelí nakrouháme, podlijeme vodou a povaříme v osolené... zobrazit recept
Postup: Na vál prosejeme mouku s cukrem, doprostřed uděláme důlek, vyklepneme do něj... zobrazit recept
Postup: Špaldové kroupy zalijeme dostatečným množstvím studené vody, přidáme hrst... zobrazit recept
Postup: Celer a bílou ředkev - stačí půlka středně velkého celeru a kousek bílé ředkve... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...