Název | Množství a jednotka |
---|---|
kapusta | 1/2 hlávky |
brambory | 2 ks |
smetana ke šlehání | 1 ks |
špek | 20 g |
sůl | |
kmín drcený | |
tymián | 1/2 lžičky |
máslo | 30 g |
uzený sýr | 50 g |
pepř |
Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept
Postup: Cibuli a špek nakrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Přidáme nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Hrách a fazole namočíme den předem do studené vody. Druhý den spaříme kroupy,... zobrazit recept
Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si oloupaná jablíčka bez jádřinců.Do mísy prosijeme mouku, přidáme... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...