Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso přední | 500 g |
morková kost | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
cibule | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
petrželka | |
sůl | |
polévkové nudle |
Postup: Kuře ze všech stran i zevnitř osolíme a na několika místech prošpikujeme... zobrazit recept
Postup: Na vál prosejeme hladkou mouku, přidáme strouhaný kokos, moučkový cukr, máslo a... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Postup: Tvaroh vyšleháme s jogurtem a medem do pěny. Želatinový ztužovač za studena si... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...