Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzený bůček | 200 g |
bílé fazole | 100 g |
hlávkové zelí | 150 g |
cibule | 1 ks |
česnek | 2-3 stroužky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Kuřecí (nebo krůtí) prsa nakrájíme na menší kostky. Zeleninu očistíme,... zobrazit recept
Postup: Pstruhy očistíme pod tekoucí studenou vodou od slizu, případně šupin (ostrým... zobrazit recept
Postup: Na pánvi, na másle orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme sterilované,... zobrazit recept
Postup: Kuřecí játra očistíme a rozmixujeme. Mleté krůtí maso smícháme s rozmixovanými... zobrazit recept
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...