Název | Množství a jednotka |
---|---|
máslo | 10 g |
vejce | 1 ks |
houska | 1/2 ks |
strouhanka | 20 g |
petrželka | |
muškátový květ | špetka |
sůl | |
pepř |
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Lososa rozmrazíme, osolíme, mírně okořeníme čtyřbarevným hrubě mletým pepřem a... zobrazit recept
Postup: Zmrazené fazolkové lusky dáme vařit do osolené vody na 5-10 min tak, aby byly... zobrazit recept
Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept
Postup: Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na jemném (mrkvovém) struhadle.... zobrazit recept
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...