Název | Množství a jednotka |
---|---|
bílé zelí | 250 g |
brambory | 3 ks |
libové párky | 2 ks |
slanina (špek) | 50 g |
sladká smetana | 200 ml |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
kmín | |
pepř | |
ocet | |
sůl |
Postup: Hrách zalijeme vodou tak, aby byl ponořený a necháme přes noc nabobtnat.... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Postup: Jahody očistíme, rozmixujeme, přidáme 2 vrchovaté lžíce cukru, tvaroh, půl... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept
Postup: Mleté maso dáme do mísy a smícháme se strouhaným sýrem, vejcem, soli .... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek