Název | Množství a jednotka |
---|---|
hlava a vnitřnosti z kapra | 300 g |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/2 ks |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 5 kuliček |
tymián | 1/4 lžičky |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
vegeta | |
osmažená houska | |
petrželka | |
muškátový oříšek | špetka |
Postup: Starší chléb pokrájíme nebo rozlámeme na menší kousky a dáme vařit se solí a... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Křen nakrájíme na kolečka a umixujeme na kaši s převařenou a vychladlou vodou,... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
* DOMÁCÍ KUCHYNĚ* HOTOVKY* SPECIALITY ZE ZVĚŘINY* NOVINKA: WIFI pro hosty ZDARMA