Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso přední | 250 g |
uzená žebra | 200 g |
velká cibule | 1 ks |
červená řepa | 200 g |
bílé zelí | 200 g |
velká mrkev | 1 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
rajčatový protlak bez konzervantů | 1 lžíce |
brambory | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 3 kuličky |
nové koření | 3 kuličky |
hřebíček | 2 ks |
sádlo | 2 lžíce |
drcený kmín | |
zakysaná smetana | 1 ks |
cukr | |
ocet | |
sůl | |
pepř |
Postup: Na 4 porce potřebujeme dva špalíčky vepřové panenky o délce cca 20 cm. Osolíme,... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido vydlabeme, odstraníme semena a nakrájíme na menší kostky. V ničím... zobrazit recept
Postup: Lískové oříšky nasucho opražíme a v papírové utěrce ještě horké promneme a co... zobrazit recept
Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso očistíme, odblaníme a prošpikujeme slaninou - do masa nožem... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek
Restaurace hotelu Zámeček je umístěna v historickém pivovarském sklepení a...