Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 200 g |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
malá cibule | 1 ks |
česnek | 4 stroužky |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
nové koření | 3 kuličky |
pepř celý | 2 kuličky |
sádlo | 2 lžíce |
tmavý chléb | |
sůl |
Postup: Čerstvý fenykl očistíme a nakrájíme na jemné nudličky. Mrkev nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy.... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Červenou řepu - množství dáme podle velikosti a počtu osob, na osobu asi dvě... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, změklé máslo, cukr, vejce a... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Penzion je díky své poloze na samotě u lesa ideálním místem jak pro rodinnou...