Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso | 250 g |
brambory | 3 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
celer | kousek |
bílé zelí | 1/4 ks |
sterilizovaný hrášek | 2 lžíce |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
kmín | 1 lžička |
cibule | 1 ks |
olej | |
sůl |
Postup: Cuketu omyjeme a nakrájíme na přibližně centimetr silné plátky. Jádřinec... zobrazit recept
Postup: Připravíme si tři náplně:Bílá náplň:1/2 ztuženého tuku (Iva) rozpustíme v... zobrazit recept
Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept
Postup: Rozinky zalijeme rumem a necháme nabobtnat. Nasekáme vlašské ořechy.Připravíme... zobrazit recept
Postup: Do vhodné láhve nalijeme rum, přidáme 4 hřebíčky, kousek celé skořice,... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek