Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
pikantní klobása | 2 ks |
cibule | 1 ks |
brambory | 3 ks |
špek | 30 g |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 5 kuliček |
nové koření | 5 kuliček |
mletá sladká paprika | 3 lžičky |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1/2 lžičky |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sůl |
Postup: Ivu rozpustíme ve vodní lázni, přidáme cukr a kakao a promícháme. Rozložíme si... zobrazit recept
Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme a nastrouháme na nejjemnějším struhadle (hvězdičky) nebo... zobrazit recept
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti. Je to rostlinný olej získávaný z dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici... zobrazit článek
Stylová restaurace Hotelu SingerO hosty pečuje tým zkušených profesionálů,...