Název | Množství a jednotka |
---|---|
kysané zelí | 500 g |
cibule | 1 ks |
brambory | 3 ks |
klobása | 2 ks |
mléko | 1/2 l |
bobkový list | 1 ks |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 3 kuličky |
majoránka | 1 lžička |
sádlo | 2 lžíce |
hladká mouka | 1 lžíce |
bujón | |
sůl |
Postup: Rohlík si namočíme do 1 dl mléka.Slaninou, nakrájenou na plátky, si vyložíme... zobrazit recept
Postup: Bifteky naklepeme, nakrojíme na okrajích, aby se nekroutily, osolíme, opepříme... zobrazit recept
Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept
Postup: Kapra omyjeme, osušíme, nasolíme, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme... zobrazit recept
Postup: Plátky hovězího masa (kýta, roštěnec) naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z... zobrazit recept
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...