Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
brambory | 3 ks |
klobása | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
hladká mouka | 2 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
podravka |
Postup: Čočku uvaříme v neosolené vodě s bobkovým listem doměkka. Scedíme, půl hrnku... zobrazit recept
Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept
Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme. Tvaroh zředíme kapkou mléka a smícháme s 1 lžící... zobrazit recept
Postup: Vejce s krupicovým a vanilkovým cukrem šleháme ve vodní lázni tak dlouho, až... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Horský hotel Hamry se nachází na okraji obce Čeladná, která je obklopena...