Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
brambory | 3 ks |
klobása | 1 ks |
česnek | 2 stroužky |
cibule | 1 ks |
mletá sladká paprika | 2 lžičky |
hladká mouka | 2 lžíce |
zakysaná smetana | 1 ks |
sádlo | 2 lžíce |
sůl | |
pepř | |
podravka |
Postup: Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca... zobrazit recept
Postup: Mrkev a celer očistíme, nastrouháme nahrubo, dáme do napařovacího hrnce a mírně... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Pěkná hovězí žebírka omyjeme, osušíme a nakrájíme nebo nasekáme na menší... zobrazit recept
Postup: Z hladké mouky, moučkového cukru, sádla a 3 vrchovatých lžic kakaa vypracujeme... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...